Home          Interieur overzicht         


 
Zonneklep


Het materiaal van de zonneklep was van een inferieure kwaliteit, een soort karton. Niet bepaald een materiaal wat een lang leven beschoren is. Simpel, goedkoop en eenvoudig, dat wel.

Hier zien we de bevestiging van de zonneklep. Wanneer beide zonnekleppen verwijderd zijn en je wilt ze na verloop van tijd weer terugplaatsen is het wel even zoeken wat links en wat rechts is

Maak duidelijk een aantekening of merk ze om verwarring te voorkomen.

 

De bevestiging van de zonnekleppen heb ik zeker een jaar uitgesteld. Hoe zat dat ook al weer met links en rechts en waar moest het gat komen. Met een speld de omgeving  afgetast voor de boutgaatjes en toen het midden bepaald. Met een klein schaartje een kleine opening gemaakt in de bekleding en deze langzaam groter gemaakt. Toen de voet van de zonneklep door de gemaakte opening geschoven en de eerste schroefgaten opgezocht. Als het eerste schroefgat gevonden is, is het grootste leed geleden. In mijn geval was ik toch wel een beetje bang dat het gat te groot zou worden en misschien wel op de verkeerde plaats. Maar door eerst met een speld een verkenning te houden van de omgeving kwam het toch goed.
De zonnekleppen in oude glorie hersteld en dat maakt het interieur wat completer. Nu nog een make-upspiegeltje plaatsen voor de bijrijderzitplaats.

Naar boven

                        Web-Design en Techniek Traction Avant 11BL -  Ben E Kulsdom -  2006-   -  www.kulsdom.be
Privacyverklaring
- Contact - Bijgewerkt: 22-02-2015