Home                       

Kasteel Bernicourt
Het terrein is groot genoeg om 1500 oldtimers te herbergen.Voor de filatelist een mooie postzegel als verzamel object voor 80 jaar Traction Avant

80 Ans de la Traction avant CitroŽn 2014 

Roost Warendin (59) Nord de plaats waar het evenement plaats vond bij het kasteel Bernicourt uit 1743


Een moment dat je niet ongemerkt voorbij laat gaan en dat was dan ook te merken aan de diverse activiteiten om dit gebeuren groots aan te pakken en te vieren. Een van deze georganiseerde evenementen was in Roost Warendin met als locatie kasteel Bernicourt uit 1743.
Toevallig waren we in de buurt op een camping met onze Traction Avant, dus hebben we het feest voor een dag meebeleefd. Wat we zien op de foto's is dat achter het kasteel een open veld is met honderden Tractions  in diverse uitvoeringen. Bij het kasteel zelf diverse marktkraampjes en mogelijkheden om een hapje en een drankje te nuttigen en niet zomaar een hapje maar een heus varken aan het spit die grillgeuren over het terrein verspreidde. Zoals gebruikelijk op zo'n evenement een onderdelenmarkt waar weer voor de liefhebber het nodige te vinden was. Een nadeel waren de casseien voor het kasteel dat vond mijn Traction niet zo leuk om er over heen te rijden. Verder een zonovergoten dag met een gezellig feestgedruis en het plaatje is compleet, wat wil je nog meer.
Klik op het eerste of ander willekeurig plaatje en een slideshow begint. 

Een schildje als aandenken. Eriba Puck met pyiramide luifel. Haarborstel vergeten, dan maar met een staalborstel proberen. Geen succes en dat is ook te zien.! 

kasteel Bernicourt uit 1743 Oprijlaan voor het kasteel Nog een krappe plaats toegewezen gekregen De Tractions in rijen opstellen achter het kasteel. Tractions zo ver als je kon kijken. Onderdelenmarkt 

Een greep uit de vele eet en drank mogelijkheden. De koffie staat hier klaar! Voor patat of speenvarken moet je hier in de rij gaan staan. Of hier!! Niet "een" maar "twee" speenvarkens aan het spit. Leuke stalletjes waren er ook. Een opknapper was eerder een afknapper als je wat dichterbij kwam! Een pick-up, een beetje zeldzaam maar met de juiste proporties. Ook legervoertuigen waren aanwezig. Deze situatie kuan je nog tegen komen in Frankrijk. 
gallery2 lightboxby VisualLightBox.com v5.9

 

                        Web-Design en Techniek Traction Avant 11BL -  Ben E Kulsdom -  © 2006- -  www.kulsdom.be
Privacyverklaring
- Contact - Bijgewerkt: 28-01-2018