Home         

 
     Evenementen 2011


Hemelvaartweekend
Deze keer geen BelgiŽ of Frankrijk als bestemming voor het Hemelvaartweekend, maar in eigen landje Nederland, of beter gezegd het buurtschap Hezingen vlakbij het plaatsje Ootmarsum. Hezingen ligt dichtbij de grens met Duitsland. Aan de andere kant van de grens, in de gemeente Halle bei Neuenhaus, ligt de gelijknamige buurtschap Hesingen.

Sommige mensen hadden een hele week op de boerderijcamping  Hoeve Springendal geboekt om alvast in de stemming te komen en om van de omgeving te genieten want die was zeker bijzonder te noemen. 

Het evenement was weer compleet verzorgd en niets werd aan het toeval overgelaten. Het begon donderdag met een welkomstborrel bij aankomst  en daarna een chinees buffet. 
Vrijdag een rondrit door het Dinkelland met een lunch/picknick bij het kasteel Warmelo. Tijdens deze rondrit moesten diverse opdrachten met de Traction worden uitgevoerd. De dag werd afgesloten met een heerlijk diner in een duits restaurant.
Zaterdag een ochtenwandeling door een beschermd gebied met uitleg van de boswachter die een sluier oplichtte over de  geheimen van de natuur. 

Hezingen - Nederland - 2011 
Hemelvaartweekend - TAN afd. ZuidJean-Claude et ses Tractionnettes.
Als laatste en dat is een vast gegeven een barbecue in de feestelijke tent en om niet te vergeten, de verrassing met het optreden van Jean-Claude et ses Tractionnettes. 
Deze muzikale omlijsting kwam op de laatste dag van het Hemelvaartweekend ŗ la seconde uit de koker van Hans van de Brandt en getuigt van bijzondere kwaliteiten die hij naar voren bracht. Gezien het succes en de bijval wat hij oogste is dit optreden zeker voor herhaling vatbaar. 

                      Web-Design en Techniek Traction Avant 11BL -  Ben E Kulsdom -  © 2006- -  www.kulsdom.be
Privacyverklaring
- Contact - Bijgewerkt: 22-02-2015