Home         

 
     Evenementen 2009


Gulperberg Panorama
Hemelvaart 2009 Gulpen 21-24 mei
Hemelvaartweekend TAN-zuid was weer een niet te evenaren evenement met verschillende hoogtepunten. Een ervan was wel het speenvarken aan het spit die op vakkundige manier werd gegrild. Hier kwam duidelijk de jarenlange ervaring en vakmanschap  van Frans Gommans tot uiting. Verder was er nog een rit door drie landen met als tussenstop een picknick die zo langzamerhand traditie aan het worden is. Het geheel was goed verzorgd. De belangstelling voor dit evenement is dan ook altijd bijzonder groot en gezelligheid en is dan ook bijna niet weg te denken uit de jaarlijkse evenementenreeks van TAN Zuid..

 

 


Klik op de foto voor een vergroting van de collage
Aspergerit Grubbenvorst 2009
Zondag 14 juni TAN afdeling zuid
Zoals iedereen zo langzamerhand al weet is de aspergerit, georganiseerd door Hans en Jacqueline van den Brandt, een terugkerend hoogtepunt op de jaarlijkse evenementenlijst. Hiervan is niets overdreven omdat Hans en zijn vrouw ieder jaar weer een verrassing hebben. Deze keer een championkwekerij waar het cullinaire proeven van op verschillende manieren bereide champignons op een complete maaltijd leek. Een film met uitleg over het kweken van champignons ging hieraan vooraf. Als afsluiting en natuurlijk als hoogtepunt van deze dag het overbekende diner met het onbeperkt eten van asperges met toebehoren. Ondanks de regen, een gezellige geslaagde dag.

Klik op de foto voor een vergroting van de collage
Arras - 2009  - Collage De 14 de ICCCR ItaliŽ - Collage
Het grootse defilť op de Grote markt van Arras ter gelegenheid van het 75 jarig bestaan van de Traction Avant. Vallelunga, de 14th ICCCR gehouden in ItaliŽ. Een spectaculaire happening die heel veel bezoekers en ook veel deelnemers trok uit diverse landen.

Naar boven

                      Web-Design en Techniek Traction Avant 11BL -  Ben E Kulsdom -  © 2006- -  www.kulsdom.be
Privacyverklaring
- Contact - Bijgewerkt: 22-02-2015