Home          Interieur overzicht               


 
Bekleding


De binnenbekleding weggenomen van de linker wielbak.

Na het schoonmaken en verdere behandelingen, de nieuwe bekleding aangebracht. De bekledingbeschermer kon na reiniging weer gebruikt worden.
Zijstijlen opnieuw bekleedt en met een soort koord afgewerkt. Als laatste afwerking werd de kokerbalk bekleed, met vloerbekleding die gelijmd en gespijkerd werd. De vloerbekleding was een onderdeel uit een totaal pakket netjes op maat gemaakt en afgewerkt.  Zo ook de zijpaneelbekleding, zelfs het opbergvakje was aanwezig. Hier nieuw en oud naast elkaar.
Zoals gezegd, netjes afgewerkt en compleet tot in de details. Langs de deuren met een koord/bies afgewerkt en gespijkerd. Hiervoor was een soort sisalkoord aanwezig die ik ge´mpregneerd heb met Owatrol om te verduurzamen en verder uitdrogen en uitrafelen tegen te gaan. Bekleding onder handschoenenkastje vastgelijmd met Bisontix, een soort boterachtige lijm, die aan beide zijden aangebracht dient te worden. Wanneer de bekleding dan aangebracht wordt is het ook niet meer te verschuiven.
Overzichtfoto achter de bestuurderszijde. Het ziet er dan ook allemaal fris en nieuw uit en geeft dan ook een behoorlijke voldoening wanneer we dit zo zien. De stoelbekleding zelf was nog helemaal origineel en door de vorige eigenaar vervangen en daar was ik dan ook heel blij mee, omdat ik weet hoe moeilijk het is om nog aan originele bekleding te komen, met het juiste streepjesmotief en kleur. Achterraamafwerking

Naar boven

                         Web-Design en Techniek Traction Avant 11BL -  Ben E Kulsdom -  ę 2006- -  www.kulsdom.be
Privacyverklaring
- Contact - Bijgewerkt: 22-02-2015